Ny pige trend på Facebook

Endnu en pige trend er startet på Facebook

Hvis du undrer dig over, at dine kvindelige venner skriver en smule lumre statusopdateringer på Facebook.

” Vil helst ha den på køkkenbordet eller i skorummet.” “Jeg vil have den på vaskemaskinen”, “Jeg vil helst have den i sengen” og “Jeg vil helst have den på vindueskarmen”.

Det lyder jo alt sammen meget godt. Desværre har kvinderne igen rottet sig sammen, og ifølge Huffington Post handler statusopdateringerne om kvindernes håndtasker / punge. Ikke om sex.En ny Facebook trend blandt piger er startet på Facebook.

Trenden går ud på at skrive en farve, (HVID, SORT, RØDT osv), derudover må ingen mænd få at vide hvad farverne betyder.

– Hvorfor skriver piger farver på facebook?
– raport.dk kan nu afsløre at farven betyder farven på det undertøj pigen har på lige nu.

Her er et par “status opdateringer” fra pige Facebook profiler
– HVID, med lidt gult nogen steder.
– GULT, med lidt brunt.
– HVID med en snert af brun og gul.

Læs BT artikel om Facebok farverne her….

Skriv flere sjove “status opdateringer” i kommentar feltet 🙂


6 tanker om “Ny pige trend på Facebook

  1. Støtten for bevidstheden om brystkræft! Sidste års spil handlede om at skrive din bh farve som din status … eller den måde, vi gerne vil have vores håndtaske handy. Sidste år , var der så mange mennesker der deltog , at det gav nationale nyheder … og den konstante opdatering af status mindede alle om, hvorfor vi gør det og hjalp til at øge bevidstheden ! Du må ikke fortælle nogen mænd, hvad statussen betyder … Lad dem gætte! Videregiv kun til piger og lad os se, hvor langt den når. Du kopierer dette og indsætte det i en besked til alle dine veninder. (Aldrig i den synlige status-linie) Ideen er at vælge den måned du blev født, og den dag du blev født. Din status skal sige: “Jeg vil til Mexico i 21 måneder. ”Instruktioner: Den måned du blev født i, er det sted, du vil hen, og den dag du blev født, er mange måneder, du er væk …. Januar – Mexico, Februar – London , Marts -Miami , April – Dominikanske Republik Maj – Paris , Juni – Rome , Juli – Hawaii , August – Californien, September – New York – Oktober – Puerto Rico , November – Las Vegas , December – Australien. Venligst gør dette, og vær ikke en lyseslukker, vis din bevidsthed.”

  2. Hey, nogle piger begyndt med at skrive: panda, næbdyr eller anakonda, i deres statuser, det virkelig underligt.. kender du til det ?

  3. Mystisk trend.

    Har de ikke tøser ikke andet at give sig til?

    Små hjerner, så fornøjelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*