Opskrift: Flet bacon – Kom en bøf i, så i kan lukke baconen hele vejen rundt.Form dem som de er en lille bitte smule aflange. Ta en pølse, skær den, så i har begge ender med cirka 1½cm pølse, skær et stykke af midten og skær så den ene ende af den, så man har en form for spids. De 2 ender man har, dem skærer man cirka 4-5 riller i – De bliver til “fingrene” når pølsen bliver stegt. Repeat til i har fået noget som kan minde om en skildpadde. Varm ovnen til 150 grader og sæt de lækre skildpadder ind på en rist, hvor man har en bageplade nedenunder som er dækket af sølvpapir – ovnen skal stå på varmluft. Når baconen er begyndt at blive en smule brun, sæt den da på grilvarmluft og skru op på 200 grader. Når baconen ser crispy nok ud til ens smag, ta dem ud og lad dem lige køle 2 minutter. Kom i burgerbolle og spis!
HAHA Tyveknægt….
Hey… Det sgu nice nok..
Tak for det 🙂
Hvaa.. Den der har du vist lige nuppet fra mig på nordic-t 😉 Og jeg har altså copyright på de billeder, like it or not. Så mon ikke det er smart lige at hive dem ned en omgang? 😉