Afrika 2010 musikvideo – Giv en hånd til Afrika

Så er den her! – se den officielle musikvideo til genindspilningen af “Afrika”. Du kan støtte Røde Kors hjælpearbejde ved at melde dig som indsamler den 3. oktober 2010. Røde Kors sender også penge fra indsamlingen til katastrofen i Pakistan.


Se den gamle “Afrika” musikvideo her…

Download “Afrika” på iTunes og TDC.

Instruktør: Rune Milton
Cheffotograf: Dror Kasinsky

7 tanker om “Afrika 2010 musikvideo – Giv en hånd til Afrika

  1. Rigtig godt gået Den er absolut på højde med den gamle. Det er altid svært at skulle genindspille en sang der har printet sig ind uden at folk skal kritisere den for ikke at være lige så god som den gamle. Dem der gør det med den her har i mine øjne ikke forstand på musik og har heller ikke fattet budskabet. Endnu engang godt gået og tak til de nye/gamle sangere for iørefaldende nummer og held og lykke til røde kors med indsamlingen den 3 okt.
    Michael

  2. Dejlig god musik gamle minder dukker op, håber at folk vil nyde denne lige såmeget som mig og alle andre …Tænk lidt over det der bliver sunget om….Jo mere du hjælper jo mere vil folk hjælpe en selv…..

  3. Preben eller ikke preben det er ikke det sangen handler om heller ikke en konkurrance om hvem der er bedst Men et land der er i rigtig store vanskligheder og behöver vores hjälp for at komme til at stå på egne ben selv en dag…sangen Afrika er den sang der kan göre en forskel på et levende barn eller et dödt barn.. Pengene til Afrika kan väre kick sparket til rendende rent vand börn på skolebänken…Käre danskere tänk en gang at en happy meal mindre i din mave kan redde 16 börn i afrika..send pengene for et dagligt måltid til Afrika indsamlingen og du behöver ikke få dårlig samvittighed over at du har brugt 13 stykker lokumspapir for at törre röven efter dette måltid men du har reddet röven på 16 unger ..hilsen Bjarne

  4. Jeg er fuldstændig enig med Preben Jensen i, at den gamle udgave af Afrika sangen er bedre, der er mere ‘dybde, sjæl og fantastiske stemmer i !! :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*