ATTRAKTIV 4-VÆRELSES STUELEJLIGHED LIGE VED AMAGER STRANDPARK.

Området: En af Amagers bedste beliggenheder, med den skønne Amager strandpark som nabo, samt 2 min. til den nye metrostation hvorfra du kan stå i centrum af København på 6-7 min.

Se mere om boligen her….

Ejendommen: Flot og attraktivt nybyggeri fra 2003, med gode P-forhold foran bygningen. Der er dejlige grønne områder rundt om de forskellige bygninger, samt er der etableret en kampe legeplads til børnene.

Indretning: Her er lejligheden, som er lige til at flytte ind i. Selve lejligheden byder på stor entré med indbygget garderobeskab samt adgang til depotrum. 3 rigtigt gode værelser, hvoraf det ene har eget badeværelse, hvilket gør det til det perfekte forældre soveværelse. Kæmpe lys stue, som er meget let at indrette og et stort dejligt HTH køkken/alrum i forlængelse af stuen. Køkkenet er i hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. Lejlighedens andet badeværelse byder på bruseniche, badekar samt vaskesøjle. Til lejligheden hører 2 store terrasser hvorfra der er udgang fra stuen samt et af værelserne. Her kan børnene frit løbe rundt, fra den ene terrasse og ud på det grønne område foran.

Adresse: Øresund Parkvej 3 st. tv.
Type: Ejerlejlighed
Størrelse: 113 m2
Værelser: 4
Etage: stuen
Bygget år: 2003
Pris: kr. 3.495.000

Lukket for kommentarer.