Guide til det nye TV signal


Den 31 oktober 2009 slukker det analoge TV signal i Danmark.

Hvis du har kabel TV fra Yousee, Stofa eller antenneforening skal du ikke gøre noget.

Læs mere på Det Nye TV Signal her…

H*A*S*H 21


Puppet show called H*A*S*H form Danish television

H*A*S*H 3


Puppet show called H*A*S*H form Danish television

Se Katrine fra Singleliv skjulte talenter

I den nye sæson af Singleliv på Kanal 4 medvirker Katrine, der er på jagt efter manden i sit liv. Kanal 4 beskriver Katrine som en pige der passer sit job i en børnehave og giver den gas som stripper i weekenderne. Men Katrine kan mere end det, hun finder også tid til at lave porno hos SoloPiger.dk

Læs også Numser der holder…

Her er Katrines nye bryster ….

Se Kartine folde sig ud som “Rebecca” hos SoloPiger.dk her…

Når Katrine stripper hedder hun Miss Phoebe.

Her er en Se & Hør artikel og video om Katrine Poulsen

Her er et klip fra Singleliv sæson 5

Singleliv afsnit 1 sæson 5 from Jørgen Larsen on Vimeo.

Klovn er tilbage

Mandag 23. februar er TV 2 Zulu klar med sjette og sidste sæson af Casper Christensen og Frank Hvams succesombruste komedieserie “Klovn”. Frank dummer sig mere end sædvanligt, og Caspers held slipper op. Nogle mister hus, andre forstanden, og nogle mister livet. Kun en ting holder stadig – Franks gode humør.
Se traileren for sæsonpremieren på de nye afsnit med Frank, Mia og Casper. Og selvom det her ser ud til at rulle, er Frank og Mias liv gået i stå!

– Med comedy er det jo sådan, at jo bedre man kender figurerne, jo mere griner man. Nu, hvor hele Danmark efterhånden føler sig i familie med Casper og Frank, bliver der ikke et øje tørt. Det er en forrygende sæson – den bedste nogensinde – og det bliver et vemodigt, men underholdende farvel til Danmarks bedste sitcom nogensinde, siger Maiken Wexø, programchef på TV 2 Zulu.

Kan venskaber holde gennem alt?
Glansen er gået af Caspers liv. Han har begravet sig i depressionens dyner og må sætte sin lid til dem, der står omkring ham. Det er en situation, der passer både ham og Iben meget dårligt. Frank har også sit at se til og kommer i frygtelige dilemmaer, når han skal prioritere mellem ægteskabelige redningsplaner, sig selv og det at være der for en ven i nøden.

En kvælende trummerum
Frank og Mia kæmper for at holde fast i kærligheden. De har svært ved at finde gejsten, og den totale opløsning truer. Weekendture og pirrende sexlege skal bryde den onde cirkel, og det redder dem fra meget. Men under utroligt uheldige omstændigheder mister de deres hus og er nødt til at flytte ind hos familie og venner, og så er det ekstra svært at finde nok ”alenetid”. Samtidig drømmer Mia om nye møbler, mens Frank drages mod andre damer – og det gør svigerfar også.

På trods af pinligheder, depressioner og egotrip fortsætter Frank, Casper, Mia og Iben med at tumle ud af livets landevej i fuld gang med at redde hinanden og sig selv. Og vejen er fuld af overraskende om- og genveje.